De Betere Schilder maakt vuist voor vakmensen in de branche

De kwaliteit van het schildersvak opkrikken en vakmensen helpen om zich te onderscheiden. Met deze missie in het achterhoofd zetten Rob en Nick Polm, oprichters van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder, hun doelen op scherp. Nick: “Wij zijn trots op ons vak en dat dragen we uit.”

Strenger keurmerk garandeert kwaliteit voor opdrachtgevers

Nu de schildersbranche een dalend kwaliteitsniveau laat zien, scherpt De Betere Schilder de eisen van haar keurmerk aan. “Wij denken met strengere toelatingseisen het niveau van onze vakmensen nog verder te verbeteren”, meent Rob Polm, mede-eigenaar van De Betere Schilder.

Mobiele website informeert schilders beter

Begin december lanceerde De Betere Schilder de nieuwe, mobiele website. Doel is om schilders beter te informeren over ontwikkelingen in de branche. De website is onderdeel van de aanscherping van het nieuwe beleid van de kwaliteitsorganisatie, die hiermee strijdt voor de toekomst van het ambacht.

Marcel Onstenk wint Klanttevredenheid Award 2019

“Eindelijk!”, verzuchtte Marcel Onstenk, toen hij de Klanttevredenheid Award van De Betere Schilder overhandigd kreeg. Al enkele jaren hikte de eigenaar van Onstenk Schildersbedrijf tegen de winst aan; in 2019 was een rating van maar liefst 9,8 eindelijk genoeg om de prijs te winnen.