SAMEN STERK MET...

Hoe houd jij als moderne schilder alle ballen in de lucht? Klanten en personeel werven, inkoop en facturatie bijhouden, klachten voorkomen en oplossen, en oh, ja, je moet nog iets met pensioenverzekering en verduurzaming… maar wat? En hoe?

Trots op je vak?
Sluit je aan!

De Betere Schilder helpt professionele schilders hun vak nog beter uit te oefenen. Wij helpen jou aan informatie, (juridisch) advies, praktische tips en interessante deals. Wij slaan de brug tussen wat je wílt doen, je vak uitoefenen, en wat je móét doen, alles eromheen. Zo maken wij van goede schilders Betere Schilders!

De 12 voordelen van De Betere Schilder

  1. Versterkt landelijk keurmerk: vakmanschap voorop
  2. Altijd ondersteuning, een perfect klankbord
  3. Uitgebreide klachtenprocedure en bemiddeling
  4. Korting op verfafval, verzekering en trainingen

Goed uit de verf met ons keurmerk

Dus wie ben jij? Ben jij een goede schilder of een Betere Schilder? Laat je opdrachtgevers zien dat jij voor kwaliteit staat. Vakmensen die zich aan onze organisatie verbinden, ontvangen het keurmerk van De Betere Schilder… Maar dat keurmerk krijg je niet zomaar!

COLOFON

Ons Vak, het digizine van De Betere Schilder, is een samenwerking tussen De Betere Schilder en Tien Producties. Het is digizine is met zorg gemaakt, maar we kunnen niet voorkomen dat de actualiteit ons inhaalt of er ergens een foutje ingeslopen is. Wil je content overnemen, openbaar maken of vermenigvuldigen? Neem dan contact op met ons.

© 2020 www.betereschilder.nl

© 2020 www.tienproducties.nl

Idee

Nick & Rob Polm

Etienne Verhoeff

Design

Renee Zwanink

Debbie Klaassen

Beeld

Tien Producties

Maaike Petri Fotografie

Archief DBS

Redactie

Rick de Jong

Karlijn Bernoster

Maaike Petri

Stan Kemps

Met speciale dank aan:

Danny Rijken, Anouk van Soest (Baril/Copperant), Ellert Gosink, Will Hoven, Unsplash, Peter van Zunderen, Richard Dubbelman.