December | 2019 | De Betere Schilder


December  |  2019  |  De Betere Schilder


image

Bijgestelde doelen, aangescherpt beleid en een nieuwe website. De verbeterde Betere Schilder staat voor je klaar in 2020!

image

Er is werk te over, maar waar zijn de handjes? Marketingbureau USP onderzocht de trends in de schildersbranche en signaleerde deze vier ontwikkelingen…

image

Elke vakman krijgt af en toe een uniek project in handen. Zoals Vincent Vrauwdeunt die in Purmerend een monumentaal kapperspand mocht renoveren.

image

Wat is voor jou de belangrijkste reden om je wel/niet aan te sluiten bij een vakorganisatie? Vul de enquête in en maak kans op een van de tien mystery bags!

image

Vind jij het lastig om de donkere dagen te vullen met opdrachten? Met deze tien tips voor 'koude' acquisitie zit je deze winter niet zonder werk.

image

Je bedrijfswagen… dat is méér dan een vervoersmiddel. Het is je kantoor, je inkomen, je visitekaartje. Marcel Onstenk neemt ons mee in zijn Opel Combo.

image

Vakmanschap behouden en ontwikkelen. Dat is het doel van Stichting Savantis, partner van De Betere Schilder. Directeur Ronald van Driel brengt de uitdagingen en mogelijkheden in kaart.

image

Kwaliteit voorop en oneerlijke concurrentie tegengaan! Erkend Betere Schilders zijn trots op hun vak. Jij ook? Kijk wat we voor jou kunnen doen en sluit je aan.