April | 2020 | De Betere Schilder


April  |  2020  |  De Betere Schilder

image

Hadden we een prachtig issue over duurzaamheid klaarliggen, slaat COVID-19 hard en ongenadig toe. Nick Polm: “Het belangrijkste is nu: toon begrip voor elkaar.”

image

Hoe bescherm je jezelf op de werkvloer tegen besmettingsgevaar? Wat als opeens al je opdrachten gecanceld worden? En hoe blijf je fit tot je 67e? De Betere Schilder duikt erin.

image

Elke vakman krijgt af en toe een uniek project in handen. Ellert Gosink renoveerde het buitenwerk van een jaren ’30-pand met duurzame verf.

image

Juist in moeilijke tijden weegt het belang van een sterke kwaliteitsorganisatie zwaar. Sluit je nu aan bij De Betere Schillder en krijg een voucher voor een proefpakket duurzame verf van Copperant cadeau!

image

Vergroenen. Waarom zou je? Nou… omdat het ook best aardige voordeeltjes op kan leveren. Als je bijvoorbeeld toch een nieuwe bedrijfswagen moet aanschaffen!

image

Je bedrijfswagen… dat is méér dan een vervoersmiddel. Voor Will Hoven is het zijn visitekaartje als duurzame schilder. Want zijn Renault Trafic rijdt op blauwe diesel 100.

image

Meer doen met minder. Dat is volgens Danny Rijken het doel van Copperant. Hun Pura-Line is biobased én oplosmiddelvrij. Het vergroenen van de verfplas gaat door!