November | 2020 | De Betere Schilder

BBQ pakken?

Sticker plakken!


November | 2020 | De Betere Schilder


BBQ pakken? Sticker plakken!

image

Tips voor je RI&E, vooruitzichten voor het najaar van 2020, nieuwe belasting- en andere regels, mooie samenwerkingen; De Betere Schilder houdt je scherp.

image

Heb jij al in kaart gebracht welke risico's jouw schildersbedrijf loopt? Een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) is verplicht, zeker nu de inspectiedienst extra gaat controleren (en beboeten...)

image

Elke vakman krijgt af en toe een uniek project in handen. Jeroen Goorsenberg ging aan de slag met een grootschalige renovatie van een villa in Aerdenhout.

image

Ben jij een 100% BBQ-fan? En zou je wel eens een echte Green Egg workshop willen volgen? Nou, doe mee dan! Plak onze sticker op je bus en maak kans op een Green Eggperience voor twee personen.

image

De eerste blaadjes vielen nog niet van de bomen en het corona-alarm ging af! Hoe houd jij jezelf en jouw bedrijf gezond in deze tweede lockdown? Lees de tips.

image

De Vito van Jan is onmisbaar voor Hoogland Schilders uit Den Haag. Want als je bedrijfswagen om de één of andere reden niet rijdt, draait je bedrijf niet meer!

image

Praktisch en goed gereedschap ontwikkelen voor en met schilders. Dat is het doel van ANZA Pro. De Betere Schilder gaat een duurzame samenwerking aan met dit merk voor de vakschilder.