Gratis ANZA Pro-giftbox voor alle leden van De Betere Schilder

Heb jij de ANZA Pro giftbox al ontvangen? In deze box, speciaal voor alle leden van De Betere Schilder, vind je een kwast uit de nieuwste lijn van ANZA: de ANZA Pro Titanium Aqua. Daardoor droogt watergedragen lak niet op in je borstel en ben je gegarandeerd van perfecte dekking.

Boels helpt praktische kennis van vakschilders te verdiepen

Vakschilders weten servicepartner Boels wel te vinden voor het huren van een rolsteiger of hoogwerker. Maar ben jij ook op de hoogte van de vakinhoudelijke trainingen die Boels organiseert? Van toolboxen over rugklachten tot internationaal erkende hoogwerkerstraining; Boels helpt vakschilders kennis te vergroten en te verdiepen.

Wist je dat schilderen met 9,6 miljoen liter verf van Copperant net zoveel CO2 uitstoot reduceert als een dieselauto die 1.680 keer de aarde rond rijdt, produceert...

Webinar Copperant benadrukt belang van duurzaam materiaal

Leverancier van biobased verf Copperant heeft begin maart speciaal voor Betere Schilders een webinar georganiseerd over biobased verf. Het doel: schilders meenemen in het belang van duurzaam materiaal. Tijdens de webinar ging Copperant in op het gebruik van biobased grondstoffen bij productie en succesvolle toepassing in de praktijk.

DBS biedt vakschilders e-learning bedrijfshulpverlening aan

Heb je uitzendkrachten of personeel? Dan is het wettelijk verplicht dat er iemand opgeleid is in bedrijfshulpverlenign (BHV). De Betere Schilder biedt speciaal voor leden 'e-learning BHV light' aan. In deze vier online lesmodules, die je naar eigen inzicht kunt volgen, komen alle belangrijke aspecten van de bedrijfshulpverlening nog eens aan bod.

Wil jij kans maken op 6 meter werkhoogte voor een week? Klik hier voor de Boels rolsteiger-actie!

Bijna driekwart van de erkend Betere Schilders maakt gebruik van RI&E

Schilders weten de De Betere Schilder te vinden voor het behalen van de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Nick Polm: “70% Van onze leden heeft al gebruik gemaakt van ons programma en daar zijn we echt enorm trots op.” Wil jij meer weten over de RI&E verplichting en het behalen ervan? Klik dan op onderstaande button.