WIN EEN OPLEIDING HOUTREPARATIE T.W.V. €685,-


BEN JIJ EEN ECHTE ROT IN HET VAK?

Houtrot: natuurlijk, kom jij als vakschilder in de praktijk deuren en kozijnen tegen die in slechte staat zijn. En natuurlijk weet je als geen ander hoe je een rotte plek aanpakt, zodat je schilderwerk er niet onder lijdt. Of toch niet?

Tijdens de opleidingen van Repair Care geven vakmensen jou onmisbare tips en trucs om houtrot echt de baas te zijn. En omdat praatjes geen gaatjes vulllen, geeft Repair Care, preferred partner van De Betere Schilder, een complete opleiding Houtreparatie weg t.w.v. €685,-. Zo weet jij straks echt hoe je rotte elementen als een baas aanpakt.

HOUTREPARATIE

niveau 1

Het eerste onderdeel van de opleiding Houtreparatie is een interactieve, eendaagse opleiding. Deze is bedoeld als eerste kennismaking met duurzaam onderhoud en de producten van Repair Care. De zeven stappen naar duurzaam gevelonderhoud staan centraal. Het programma omvat een goede mix van theorie en praktijkoefeningen. Je gaat zelf aan de slag met de meest voorkomende reparaties.

HOUTREPARATIE

niveau 2

Zodra je niveau 1 hebt afgevinkt, ga je door naar het tweede onderdeel van de opleiding: leren lamineren! We verdiepen ons in de praktijk van het lamineren en stopverfvervanging. Naast een korte theorie, bestaat het programma vooral uit praktijkopdrachten. Met de praktijksimulator creëren we een realistische oefensituatie, geheel in lijn met de dagelijkse werkomstandigheden.

HOUTREPARATIE

niveau 3

We sluiten de opleiding Houtreparatie af met niveau 3: het ontwikkelen in de praktijk van deelvervanging. Er is een theoretische sessie over het uitvoeren van een inspectie en een korte uitleg over deelvervanging. Daarnaast gaan de deelnemers vooral zelf aan de slag met deelvervanging volgens de werkwijzen van Repair Care Werkwijzen.

MAAK VAN MIJ EEN HOUTREPARATIE BAAS!

Actievoorwaarden: deze actie is geldig t/m 31 december 2021. De winnaar wordt getrokken op basis van loting en krijgt automatisch bericht. Deze prijs vertegenwoordigt een waarde van maximaal €685,- en is niet in te wisselen voor contanten. Data in overleg. De winnaar commiteert zich om alle drie de niveaus van de opleiding te doorlopen.

Productie: Repair Care, Maaike Petri