DE VOORDELEN VAN ONZE PARTNERSHIPS

Een membership van De Betere Schilder heeft nogal wat voordelen. Een kennisbank, juridisch advies, updates over ontwikkelingen in de branche... Maar wist je dat onze preferred partners ook voordelen bieden aan Betere Schilders? Bekijk de acties van Renewi en Klantenvertellen.nl maar eens.

REVIEWWEBSITE KLANTENVERTELLEN.NL

"In een editie van Ons Vak over branding en marketing kan onze partner klantenvertellen.nl natuurlijk niet ontbreken", vertelt Nick Polm van De Betere Schilder. "Potentiele opdrachtgevers zoeken hier schildersbedrijven op basis van een beoordeling door eerdere opdrachtgevers. Zie het maar als website in de reisbranche: daar kijk je toch ook eerst wat de meningen over een hotel zijn, voor je boekt? Daarnaast tellen deze reviews mee in je googlerating. Erg handig."

ONZE ACTIE

Members van De Betere Schilder krijgen een gratis account bij deze partner t.w.v. €495-.

MILIEUSERVICEDIENST RENEWI

"Wij zijn altijd op zoek naar partners die net als wij meedenken over het verduurzamen van de maatschappij an sich en de schildersbranche in het bijzonder. Op het gebied van afvalscheiding, afvalverwerking en recycling werken wij al enkele jaren samen met Renewi", vertelt Nick. "Met de belofte dat zij ernaar streven om 89% van het afval om te zetten tot bruikbare materialen snap je dat Renewi onze duurzaamheidspartner is."

ONZE ACTIE

Members van De Betere Schilder betalen slechts €0,68 per kilo verfafval bij Renewi.

Productie: Maaike Petri Fotografie