SAMEN STERK MET...

Hoe houd jij als moderne schilder alle ballen in de lucht? Klanten en personeel werven, inkoop en facturatie bijhouden, klachten voorkomen en oplossen, en oh, ja, je moet nog iets met pensioenverzekering en verduurzaming… maar wat? En hoe?

Trots op je vak? Sluit je aan!

De Betere Schilder helpt professionele schilders hun vak nog beter uit te oefenen. Wij helpen jou aan informatie, (juridisch) advies, praktische tips en interessante deals. Wij slaan de brug tussen wat je wílt doen, je vak uitoefenen, en wat je móét doen, alles eromheen. Zo maken wij van goede schilders Betere Schilders!

De 12 voordelen van De Betere Schilder

  1. Versterkt landelijk keurmerk: vakmanschap voorop
  2. Altijd ondersteuning, een perfect klankbord
  3. Uitgebreide klachtenprocedure en bemiddeling
  4. Korting op verfafval, verzekering en trainingen

Sluit je nu aan bij De Betere Schilder voor slechts €359,- per jaar!

Goed uit de verf met ons keurmerk

Dus wie ben jij? Ben jij een goede schilder of een Betere Schilder? Laat je opdrachtgevers zien dat jij voor kwaliteit staat. Vakmensen die zich aan onze organisatie verbinden, ontvangen het keurmerk van De Betere Schilder… Maar dat keurmerk krijg je niet zomaar!

Laat je inspireren door Ons Vak, hét digizine van De Betere Schilder

COLOFON

Ons Vak, het digizine van De Betere Schilder, is een samenwerking tussen De Betere Schilder en TIEN. Creative & Digital Agency. Het is digizine is met zorg gemaakt, maar we kunnen niet voorkomen dat de actualiteit ons inhaalt of er ergens een foutje ingeslopen is. Wil je content overnemen, openbaar maken of vermenigvuldigen? Neem dan contact op met ons.

© 2022 www.betereschilder.nl

© 2022 www.tienproducties.nl

Idee

Nick & Rob Polm

Etienne Verhoeff

Design

TIEN Producties

Tekst

TIEN Producties, Maaike Petri

Beeld

Maaike Petri Fotografie, Archief DBS, Archief De Nooy, Lonneke van Zutphen, Opel, Renault, Peugeot, BPD Bouwfonds, Archief

Met speciale dank aan:

Hans de Nooy, Koen van den Hengel (De Nooy Meesterschilders), Graco, Dirk Hoogenboom (USP Marketing Consultancy), René De Waal (ByDWM)